Retrotimen: Trinity og Huset på prærien

Men de glemte å invitere Cowboy-Laila.

Ukens episode av Retrotimen tar oss tilbake til den ville vesten, der hester var hester og kyr var kyr. De sett spaghetti-westernen Trinity, djevelens høyre hånd (som altså er det norske navnet på They Call Me Trinity), med det gamle radarparet Bud Spencer og Terence Hill i hovedrollene. Visste du at de har fått et eget spill, forresten?

De har også sett den tårevåte TV-serien Huset på prærien (Little House on the Prairie), og det blir jo spennende å høre hvilke triste saker som har rammet den hardtarbeidende men akk så uheldige Ingalls-familien denne gangen.

Ellers blir det som vanlig snakk om løst og fast, så det er vel bare å benke seg:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.