Jagged Alliance 3 er annonsert

THQ Nordic har annonsert et nytt spill i den klassiske leiesoldatserien.

Jagged Alliance-serien har fortsatt mange tilhengere, skjønt forsøkene på å ta den videre etter at originalskaperne i Sir-Tech gikk dukken for cirka 20 år siden har vært av varierende kvalitet. Nå prøver THQ Nordic, som kjøpte merkevaren i 2015, på nytt. Jagged Alliance 3 posisjoneres som en full oppfølger til Jagged Alliance 2 fra 1999.

XCOM i jungelen?

Pen grafikk.
Pen grafikk.

Handlingen i Jagged Alliance 3 finner sted i en splittet nasjon som kalles Grand Chien, der presidenten har forsvunnet og en paramilitær organisasjon har tatt kontroll. Presidentens støttespillere har nå ansatt en gruppe leiesoldater for å finne ham, og din jobb er å lede disse.

Som tidligere spill i serien kombineres et strategisk lag med turbasert taktikk for individuelle oppdrag. Du må velge en gruppe leiesoldater og gradvis bygge opp maktbasen i landet. Vi loves en «levende og aktiv» verden der du må skaffe deg allierte, rekruttere nye soldater (og trene opp lokale), ta over territorier og etter hvert bestemme landets skjebne.

Utvikleren bak Jagged Alliance 3 er Haemimont Games, som generelt gjorde en ganske god jobb da de i sin tid hadde ansvaret for Tropico-serien. Det blir spennende å se hva de får til med dette spillet. Her er en trailer (hvis du hopper ett minutt inn får du se video fra spillet):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.