Flere hundre prototyper har blitt gjort tilgjengelige

Uferdige spill for Xbox og Dreamcast, inkludert flere som ble kansellert før lansering.

Organisasjonen Hidden Palace er et av flere som jobber med bevaring av spillhistorie, og deres spesialitet er å snuse opp uferdige versjoner av spill for å slippe disse på nettet. Spill utvikler seg gjerne voldsomt fra de første halvspillbare versjonene blir klare til de faktisk slippes i butikkene, og det er ofte interessant å følge utviklingen.

I tillegg er det slett ikke alle spillene som faktisk kommer seg ut på markedet, på tross av at de kanskje har vært både spillbare og lovende.

Dette Xbox-spillet heter The Vatz.
Dette Xbox-spillet heter The Vatz.

Masse nytt

Nå har Hidden Palace sluppet 349 prototyper for Xbox og 135 prototyper for Sega Dreamcast. Disse stammer fra materiale samlet over flere år via ulike kanaler, og Hidden Palace har gjort en stor jobb med å gjøre dem spillbare.

Du finner hele samlingen (som også inkluderer over tusen tidligere utgitte prototyper for plattformer som PlayStation og PlayStation 2) hos Hidden Palace. I tillegg kan du lese mer om hva det faktisk er som har blitt sluppet på forsiden deres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.