Snart kommer Nintendo 64 og Mega Drive til Nintendo Switch Online

Switch får et nytt abonnement med spill fra flere plattformer.

Nintendo har hatt stor suksess med sitt Nintendo Switch Online-abonnement, som inkluderer et stadig voksende antall klassikere (og andre spill) for NES og SNES. Mange har etterlyst spill for flere plattformer, slik som Nintendo 64, og nå har Nintendo hørt bønnene deres.

Nytt abonnement

Under gårsdagens Nintendo Direct annonserte de at Nintendo Switch Online vil få spill fra både Sega Mega Drive og Nintendo 64. Dessverre blir ikke disse spillene inkludert i det normale abonnementet; i stedet vil de som ønsker seg tilgang på de nye spillene oppgradere abonnementet sitt.

Nintendo har ikke røpet hvor mye Switch-eiere må betale for privilegiet. De har heller ikke sagt nøyaktig når tjenesten lanseres, annet enn at det blir i oktober. Men de har i alle fall røpet noen av spillene som vil være tilgjengelig når den debuterer, og som du kan se er det mye snadder her. Dette er Nintendo 64-spillene:

 • Dr. Mario 64
 • Mario Kart 64
 • Mario Tennis
 • Sin & Punishment
 • Star Fox 64
 • Super Mario 64
 • WinBack
 • Yoshi’s Story
 • The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Og her er Mega Drive-spillene:

 • Castlevania Bloodlines
 • Contra: Hard Corps
 • Dr. Robotnik’s Dream Machine
 • Ecco the Dolphin
 • Golden Axe
 • Gunstar Heroes
 • Musha
 • Phantasy Star IV
 • Ristar
 • Shining Force
 • Shinobi III
 • Sonic 2
 • Streets of Rage
 • Strider

Totalt skal tjenesten få over 50 Mega Drive-spill (skjønt hvor mange av disse som ikke allerede er tilgjengelige for en billig penge på andre plattformer er ikke nevnt). Nintendo har også røpet at de senere vil slippe spill som Banjo-Kazooie, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, F-Zero X, Paper Mario, Mario Golf, Pokémon Snap og Kirby 64.

Hvis du har lyst til å få en mer autentisk opplevelse når du spiller disse spillene vil Nintendo også selge to nye trådløse kontrollere; en som etterligner Mega Drive-kontrolleren, og en som etterligner den rare Nintendo 64-kontrolleren.

Her er annonseringen i videoform:

Og her er et par videoer fra Sega:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.