Project Haven byr på postapokalyptisk taktikk i 2022

Led en gruppe leiesoldater i gatene til klodens siste storby.

Project Haven er et kommende spill inspirert av klassiske strategispill som Jagged Alliance og XCOM. Spillet finner sted i en dystopisk fremtid der vi tydeligvis har ødelagt jordkloden så mye at kun én by er igjen (Haven), og følger Steel Dragons, en gruppe leiesoldater som kjemper for høystbydende i byens bandittinfiserte gater.

Det ser jo riktig så pent ut.
Det ser jo riktig så pent ut.

Leiesoldat-kamp

Spillets byr på turbasert, taktisk kamp der du leder små grupper med leiesoldater som må infiltrere ulike miljøer fulle av fiender. Ifølge utvikleren skal spillet ha et avansert dekningssystem, fri bevegelse i miljøene og simulere hver kule som blir skutt (og til og med hva slags skade den gjør om den treffer noen).

Vi loves en kampanje på 45 oppdrag som kan spilles alene eller i samarbeid, og det vil også være mulig å kjempe mot andre spillere. Det er portugisiske Code Three Fifty One som står bak spillet, og lanseringen skal etter planen finne sted neste år. Spillet kommer til PC via Steam. Her er en trailer:

PS: Visste du at det også kommer et nytt Jagged Alliance-spill?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.