Her er et glimt av GTA-nyversjonene

En video viser grafiske forbedringer. Vi har også fått mer info om spillene.

PlayStation 2-gullrekka Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas får nyversjoner. Lanseringen er satt til 11. november, og de tre spillene selges i én pakke for både PC og konsoll.

Nå har Rockstar Games sluppet en video som viser hvordan spillene kommer til å ta seg ut. Vi ser blant annet nye grafikkeffekter, klarere farger og mer fancy lyssetting, og kraftig oppgraderte teksturer. Skjønt det er ikke snakk om en like heftig overhaling som den det første Mafia-spillet fikk for en stund siden.

Ellers loves vi et modernisert kontrollsystem som fungerer mer som det i Grand Theft Auto V enn i de gamle spillene. Et bedre minikart får vi også, og selvsagt har utvikler Grove Street Games lagt inn støtte for «achievements» og slikt.

Her er traileren – hva syntes dere?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.