Battle for Wesnoth har fått en stor oppdatering

Det episke gratisspillet har snart vært under utvikling i 20 år.

Det turbaserte strategispillet Battle for Wesnoth dukket først opp i 2003, da det ble skapt av en hobbyutvikler ved navn David White. Gratisspillet ble svært godt mottatt, og takket være åpen kildekode-modellen fikk det etter hvert et stort og dedikert team i ryggen. Nå har dette teamet lansert en ny versjon av gratisspillet, etter tre med utvikling.

Glem «free to play», dette er bare «free».
Battle for Wesnoth.

Mange og store nyheter

Nyhetene kan du lese på det offisielle nettstedet, men de inkluderer både nytt innhold og forandringer av det gamle (blant annet skal en av fraksjonene være helt rebalansert). Ny grafikk har det også fått.

Battle for Wesnoth kan lastes ned fra en rekke forskjellige steder (til og med Steam), og er altså helt gratis. Det har rikelig med kampanjere man kan spille alene, samt mulighet til å spille mot andre spillere. Spillet støtter PC, Mac og Linux. Her er en trailer for versjon 1.16:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.