Wreckfest-skaperen minnes sitt første spill

En bane fra det herlige rallyspillet Rally Trophy har blitt hentet frem – for Wreckfest.

Rally Trophy er et av mine favorittspill i rallysjangeren. Spillet setter deg bak rattet på en rekke klassiske rallybiler fra seksti, sytti og åttitallet, og slipper deg løs på heftige og svingete baner. Det kom i 2001, året etter at legendariske Colin McRae Rally 2.0 hadde blitt sluppet, og personlig syntes jeg faktisk det var et lite hakk gøyere enn Codemasters’ klassiker.

Utvklerteamet Bugbear har utrolig nok overlevd helt frem til i dag, og ble etter hvert mer kjent for Flat Out-spillene enn Rally Trophy. Deres til nå siste spill er Wreckfest, som er en slags åndelig oppfølger til Flat Out, og byr på heftig racing med mye krasjing og en skikkelig god fysikkmodell. Jeg elsker det.

Slik ser Wreckfest vanligvis ut.
Slik ser Wreckfest vanligvis ut.

Wreckfest-oppdatering

Nå har Bugbear lansert en oppdatering for Wreckfest, som inkluderer en av fartsetappene fra Rally Trophy. Dette er altså klassisk rallybane, og det tar cirka 6 minutter å kjøre gjennom den hvis du er god. Spillets Ford Escort-etterligning Boomer RS har også fått et passende rally-utseende for anledningen.

Rent egoistisk håper jeg dette er mer enn en artig jubileumsfeiring; hvis Wreckfest-motoren takler klassisk rally vil jeg svært gjerne ha mer av den slags i spillet. Wreckfest er ute på PC og konsoll, og her er en liten teaser fra Rally Trophy-oppdateringen:

2 kommentarer om “Wreckfest-skaperen minnes sitt første spill”

  1. Kan og anbefale The Very End Trackpack 1 og 2 om man har Wreckfest på PC, de ligger på workshop. Der får man en haud ekstra baner og kvaliteten på dem er generelt bra. Særlig de nyere. Det er flere meget lange baner der, som er krevende og artige å bryne seg på. Det er en nordmann som står bak så det er flere kopier av norske rallybaner også.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.