Har Mass Effect 2 holdt seg?

Spæll har tatt en titt på rollespillklassikeren fra BioWare.

Mass Effect-serien har hatt både opp- og nedturer i årenes løp, og det er vel ikke kontroversielt å si at noen av valgene BioWare har tatt under seriens utvikling har skapt reaksjoner. Men når alt kommer til alt har de tre første spillene i serien et godt rykte, og mange er fortsatt svært glad i Commander Shepard og de mange bifigurene i serien.

Bedre sent enn aldri

Takket være Mass Effect: Legendary Edition, en samlepakke bestående av nyversjoner av den originale Mass Effect-trilogien, har Adrian Haugen fra Spæll endelig fått kastet seg på den populære serien, og nå er han akkurat ferdig med spill nummer to.

Dermed passer det godt å ta en grundig prat om det populære romrollespillet, og for anledningen har han fått med seg Ralf William Nummelin fra podcasten Sidelinja og Filip Mauricio Fløgstad fra LOLBua for å diskutere klassikeren.

Her kan du høre ukens episode:

Forresten, denne episoden er en slags oppfølger til en eldre Spæll-episode, der Adrian og Ralf diskuterer det første spillet. Her kan du høre den, om du vil begynne på begynnelsen:

Følg gjerne Spæll på Facebook eller Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.