Det er farlig å være frosk i trafikken!

Podcasten Retrotimen har spilt arkadeklassikeren Frogger, samt det nye Game & Watch-spillet fra Nintendo.

Denne uken tar podcasten Retrotimen for seg et skikkelig retrospill, nemlig Frogger fra 1981. I dette fargerike arkadespillet er målet å få en frosk trygt over en tungt trafikkert motorvei, før den må komme seg over ei stri elv uten å bli tatt av strømmen eller spist av et rovdyr. Er det fortsatt moro, og hva ble Retrotimens toppscore i spillet?

Zelda og Forza

Lars har også testet det nye Game & Watch-spillet The Legend of Zelda, og forteller hva han syntes om det. I tillegg har han drevet med villmannskjøring i Mexico, i Forza Horizon 5.

Gjengen minnes også Hans-Erik Dyvik Husby, bedre kjent under artistnavnet Hank von Helvete, som døde for en uke siden. I tillegg får vi alle de rare småhistoriene vi er vant med fra podcasten, som du altså kan høre her:

(det blir forresten mer Frogger her på nettstedet i dag eller i morgen, siden denne ukens Turbotape-artikkel tar for seg ikke ett, men to Frogger-spill)

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Det fabelaktige toppbildet er hentet fra coveret til en av hjemmeversjonene, som ligger på Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.