Livssimulatoren Creatures er tilbake

Du kan laste ned Creatures Docking Station gratis fra Steam.

Creatures er en serie med unike livssimulatorer basert på seriøs forskning på kunstig intelligens, men med en morsom og søt innpakning. Serien debuterte på nittitallet, og fikk en solid tilhengerskare. Selv om det er lenge siden det har kommet noen nye Creatures-spill, er miljøet rundt serien fortsatt aktivt.

Mon tro om spillet også har kvikksand?
Mon tro om spillet også har kvikksand?

Nytt liv for Creatures

Nå har Creatures Docking Station blitt sluppet som gratisspill på Steam. Det er gjort en del endringer og forbedringer siden originalutgivelsen, og denne versjonen har ingen online-funksjonalitet, men grunnleggende sett er spillet det samme.

Docking Station beskrives som et fullverdig spill i seg selv, og denne versjonen skal også ha mer gratisinnhold enn originalversjonen. Men om du vil ha mer kan du laste ned innholdet fra Creatures 3 som en ekspansjonspakke (denne koster penger).

Den 20. desember skal også Creatures Village og Creatures: The Albian Years relanseres på Steam. De gamle spillene er forøvrig allerede ute på GOG, der de har vært en stund, men Creatures Docking Station har ikke kommet ut der.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.