Her er Spælls favorittspill fra 2021

Podcasten Spæll oppsummerer året som har vært.

I går tok cd SPILL tidsmaskinen 30 år tilbake i tid, og oppsummerte spillåret 1991. Spæll har valgt å kjøre en litt mer moderne vri, og tar for seg året som nå er på hell, 2021. Først fokuserer de på sitt eget år, og deretter hever de blikket utover hele spillåret. For denne delen av episoden har de fått Ralf Nummelin fra podcasten Sidelinja, og de har også fått innspill fra en rekke andre.

Hvilke spill vant 2021?

For å gjøre årets spill-kåringen litt mer interessant har de kommet opp med en rekke kategorier: Årets overraskelse, årets retrospill, årets soundtrack, årets hovedkarakter (antagonist), årets skuffelse og, til slutt, årets beste spill.

Dermed er det bare å tenke litt på kategoriene, så kanskje du har noen egne ideer om hvilke spill som fortjener heder og ære i de ulike kategoriene. Her kan du høre årets siste Spæll-episode:

Følg gjerne Spæll på Facebook eller Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.