cd SPILL oppsummerer spillåret 1991

Ta tidsmaskinen 30 år tilbake i tid. Hva er det beste spillet fra 1991?

Det er på tide å oppsummere spillåret, men siden cd SPILL er en retrospillpodcast er det selvsagt ikke 2021 som skal oppsummeres. I stedet tar de turen tilbake til 1991, og prøver å finne ut hva som var det beste spillet fra det året.

Sid Meier's Civilization.
Sid Meier’s Civilization.

Et godt spillår

Uten å røpe for mye skal det sies at 1991 var et ganske hyggelig spillår, med utgivelser som Lemmings og Sid Meier’s Civilization på datamaskinene og etter sigende noen ganske gode konsollspill også (episoden har flere gjesteinnslag, så du får et godt bilde av året på flere plattformer).

Før Sigve og Erik André i cd SPILL får ordet kan jeg jo spørre: Har du noen favoritter fra 1991? Hva syntes du er det beste spillet fra det året?

Her er ukens cd SPILL:

 

3 kommentarer om “cd SPILL oppsummerer spillåret 1991”

  1. Holder meg til PC-spill, siden det vel er det som skal være greia. Var vel ganske mange brudd på det i podcasten. Uhørt! Jeg er jo ikke noen podcast-lytter akkurat, men valgte å gi denne en sjanse, og jeg er nå nesten 30 minutter ut i podcasten og ikke et ord om Monkey Island enda. Det er boykott-grunn!

    Topp 10:

    1. Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge
    2. Sid Meier’s Civilization
    3. Another World
    4. 4D Sports Boxing
    5. Street Rod 2
    6. Jones In The Fast Lane
    7. Conquests Of The Longbow: The Legend Of Robin Hood
    8. Scorched Earth
    9. Battle Isle
    10. Lemmings

    PS: A Link To The Past kom ut i 92 i Europa og blir nevnt 100 ganger i en PC-spill podcast om 1991. :P

    Svar
    • Å skulle lage noen topp-ti-liste tør jeg ikke. Men tenker nok at en hypotetisk liste ville hatt Civilization, Lemmings og Another World veldig høyt, og Monkey Island 2 hadde også vært med. Formula One Grand Prix er et annet spill som er vanskelig å komme utenom.

      Jeg mistenker at jeg ville puttet Civ på toppen, fordi jeg spilte det ekstremt mye og det fortsatt er det spillet i serien jeg har best forhold til. Men Another World blåste meg i bakken da jeg så det for første gang, og Lemmings er et helt absurd godt spill den dag i dag.

      Svar
  2. Formula One Grand Prix hadde vært på min liste også, men ser at det kom til Amiga i 91 og DOS i 92? WHÅTT?! Jaja, dere får vel vinne denne gang, Amiga-fans. *Hytter med neven* ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.