GOG fikk en håndfull nye retrospill

To fra SSI og to fra Apogee.

I juleferien dukket det opp fire nye retrospill på GOG, uten den helt store markeringen fra nettbutikken selv. To av dem kom fra Apogee, og er Secret Agent og Crystal Caves – to plattformspill fra nittitallet som nylig har fått HD-versjoner. Men nå er altså originalene tilgjengelige på GOG, om du heller vil ha dem.

Du skal nok være spesielt interessert for å velge å sette deg ned med Demon's Winter.
Du skal nok være spesielt interessert for å velge å sette deg ned med Demon’s Winter.

De to andre stammer fra SSI, en utgiver du antakeligvis kun kjenner til om du spilte strategi- og rollespill på åtti- og nittitallet (eller eventuelt er over gjennomsnittet interessert i sjangeren). Spillene heter Shard of Spring og Demon’s Winter, og er rollespill som opprinnelig ble lansert for Apple II. Det er PC-versjonene som er relansert.

Disse spillene er ikke blant deres mest kjente, men som vanlig er det jo hyggelig å se dem tilbake på markedet. Det vil alltid være noen som har savnet dem. Som sist gang det kom SSI-spill på GOG er det utgiveren Fortright Entertainment som står bak relanseringen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.