Her er spillene Retrotimen gleder seg til i år

Pluss mye annet, i årets første Retrotimen-podcast.

Podcasten Retrotimen er tilbake etter en velfortjent liten ferie, og som seg hør og bør tar de i årets første episode for seg noen av spillene de gleder seg til i 2022. Listen deres inkluderer nok ganske mange spill som ikke dukket opp i min vesle liste fra en liten tid tilbake, så hvis du savnet noe der er ikke sjansene så rent små for at de dukker opp her.

Ellers får vi nok en variert episode, der gjengen diskuterer alt fra hva som dukket opp under juletreet til følgende tankeeksperiment: Du får fryse tiden i 48 timer, og du er den eneste som ikke blir påvirket. Hva skal du bruke denne tiden til?

Mens du funderer på det spørsmålet kan jeg jo bare påpeke at du blant annet kan høre ukens episode ved å trykke «play»-knappen her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

PS: Ja, jeg vet at jeg har resirkulert toppbildet fra fjorårets versjon av denne podcasten, men jeg har en god, gammeldags manflu og er ikke i superform, okay?!?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.