Retrotimen: Magi med Harry Potter

Harry Potter og de vises stein er 20 år, og det feires av podcasten Retrotimen.

Jeg har faktisk aldri sett en eneste Harry Potter-film, men det har heldigvis gjengen i Retrotimen. I denne ukens episode feirer de at det er 20 år siden Harry Potter og de vises stein ble filmatisert. De tar en prat om selve filmen, og snakker også om den nye dokumentarfilmen som ble sluppet i forbindelse med jubileet.

Ellers kan dere se frem til en episode med variert innhold, med alt fra Far Cry 6 (som Lars nylig har fullført) til Karate Kid-oppfølgeren Cobra Kai. Til og med håndarbeid blir med.

Her kan dere høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.