Sett sammen byggesett i ny simulator

Model Builder lar deg sette sammen alt fra stridsvogner til seilskuter.

I de senere årene har det blitt svært populært med spill som ofte har ordet «simulator» i navnet, og som lar deg gjøre alt fra arbeid til hobbyer i spillform. Det er en nisje jeg ikke har utforsket i særlig grad selv, men disse spillene ser ut til å ha en voldsom appell, og det er jo alltid moro med spill som handler om utradisjonelle ting.

Her skal det gjøres detaljarbeid, tenker jeg.
Her skal det gjøres detaljarbeid, tenker jeg.

Model Builder er det nyeste spillet i denne stilen. Her er det som navnet tilsier byggesett du skal bygge. Jeg husker tilbake på mange mer eller mindre vellykkede forsøk på slikt fra min egen barndom, så det er noe nostalgisk over konseptet (byggesett var noe så godt som alle gutter var innom da jeg var ung, er det fortsatt en greie eller bygger man bare i Minecraft nå?).

Spill har rikelig med ting man kan bygge, samt massevis av ulikt verktøy som må brukes for å gjøre jobben perfekt. Som seg hør og bør skal du ikke bare bygge de ulike greiene, men du må også male dem. Dette var en del av jobben jeg aldri falt helt for selv, men jeg skjønner jo at det er minst to tredjedeler av moroa for mange andre.

Brukeranmeldelsene er positive, og dette er for en gangs skyld ikke et spill som har blitt sluppet i «early access», så du kan jo ta en titt hvis konseptet virker interessant. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.