Turbasert taktikk i Front Mission 1st Remake

Square Enix lager nyversjon av mech-spillet fra nittitallet.

En av flere nyheter fra ukens Nintendo Direct var at Square Enix jobber med en nyversjon av Front Mission fra 1995. Det nye spillet heter Front Mission 1st Remake, og er for øyeblikket kun annonsert for Switch. Skjønt det dukker nok opp for andre plattformer etter hvert.

Futuristisk krigføring

Front Mission er et turbasert krigsspill satt til en fremtid der man benytter gigantiske kamproboter for å løse uenighetene. Handlingen følger kaptein Royd Clive(!), som leder en gruppe kamproboter på et oppdrag der forloveden hans, løytnant Karen Meure, forsvinner. Royd bestemmer seg for å ta saken i egne hender, og legger ut for å redde henne.

Spillet byr på turbasert taktikk med rollespillelementer, og ble godt mottatt da det ble sluppet for SNES (og senere PlayStation). For nyutgaven har det fått en solid grafisk overhaling, og selv om det fortsatt bruker isometrisk synsvinkel er grafikken nå i 3D. Ellers gjenstår det å se hvor trofast spillet blir. Det kommer til sommeren, og her er en teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.