Syntes du helikopterspill var best på nittitallet?

Sjekk Thunder Helix, som er inspirert av titler som Gunship 2000 og LHX Attack Chopper.

Det er noe eget med 3D-grafikk fra tiden da simulatorer brukte uteksturerte polygoner. Ikke bare fordi stilen i seg selv er sjarmerende, men fordi den tar oss med tilbake til en tid der simulator ikke var et begrep som skremte vanlige spillere bort (eller førte til nedlatende kommentarer om at simulatorer for all del ikke er spill, fra de som likte å spille dem).

Gode minner ... vent, nei, dette er helt nytt!
Gode minner … vent, nei, dette er helt nytt!

16 eller 256 farger!

Thunder Helix er et helikopterspill som har vært under utvikling en stund. Det har grafikk i 320×200-oppløsning med 256 eller 16 farger avhengig av hva du ønsker, og massevis av lavpoly-3D med flott «dithering». Ellers loves vi en spennende kampanje, ulike kampmaskiner å fly, og eksploderende kameler av en eller annen grunn.

Det er ikke noen lanseringsdato enn så lenge, men du kan følge utvikler David Walters på Twitter, eller hive spillet i Steam-ønskelista slik at du får beskjed når det kommer. Her er en fersk trailer (og ja, det er litt Desert Strike der også):

Dette er ikke det eneste spillet av denne typen som er på vei. Tiny Combat Arena er rett rundt hjørnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.