Retroflysimulatoren Tiny Combat Arena er snart ute

Slippes i «early access» denne måneden.

MicroProse har annonsert at de planlegger å slippe Tiny Combat Arena i «early access» den 22. februar. Dette er en lettbeint flysimulator («SimLite», som MicroProse sier) med stilig grafikk laget i samme «lowpoly»-stil som de populære MicroProse-flysimulatorene fra sent på åttitallet og tidlig på nittitallet.

Tiny Combat Arena finner sted under den kalde krigen.
Tiny Combat Arena finner sted under den kalde krigen.

Dynamisk krig

Tiny Combat Arena vil ha et par ulike måter å spille på. Du kan spille i Arena-modus der kamphandlingene finner sted dynamisk rundt deg, og du må prøve å gjøre ditt beste for å støtte din side. Du kan også sette opp dine egne oppdrag, der du selv velger mål.

Tidligversjonen kommer med ett fly som kan flys, AV-8B (Harrier II, som er spesialisert på å ta ut mål på bakken), ett arenakart og ett kart for «instant action». Planen er at spillet skal være i «early access» i mellom tolv og atten måneder, og at det vil få nye oppdrag, krigsmaskiner, våpen og så videre underveis.

Her er en trailer fra sommeren:

En kommentar om “Retroflysimulatoren Tiny Combat Arena er snart ute”

 1. Haha! Det der må være tidenes mismatch mellom musikk og video. Trodde en eller annen random video på Youtube hadde begynt å spille i bakgrunnen, før jeg skjønte at musikken faktisk kom fra den traileren.

  Ingenting skriker flysimulator mer enn tekst som dette:

  «Surfin’ on a wave of good feelings
  Well, it’s just another Friday in paradise
  So bring your A-game
  ‘Cause you know this party won’t stop
  We could never run out of time sipping strawberry-lime
  You know I wanna share it with you
  The bass is going boom boom
  Baby, if you’re looking for some crazy
  I’ll tell you everybody’s standing in a line for the waterslide
  You can come on over, we can take the rollercoaster
  And you know everybody’s looking for a ride in the waterslide
  Waterslide, waterslide»

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.