Pac-Man Museum+ har fått slippdato

Dette er en overraskende variert samling med Pac-Man-spill.

Pac-Man ble et fenomen da det første spillet hans dukket opp i 1980, og i de over 40 årene som har gått siden den tid har han vært hovedpersonen i en haug av forskjellige spill. Slett ikke alle handlet om å spise piller i labyrinter; Pac-Land var for eksempel et av de første sideskrollende plattformspillene, mens Pac-in-Time kombinerte plattformhopping og hjernetrim.

I samlingen Pac-Man Museum+ inkluderes fjorten forskjellige Pac-Man-spill, inkludert flere som er ganske ukjente i dag. Pakken skal lanseres for Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch og PC den 27. mai, og i lanseringsannonseringen gjøres det også klart at den kommer på Xbox Game Pass.

Her er en full liste over spillene i samlingen:

 • Pac-Man
 • Super Pac-Man
 • Pac & Pal
 • Pac-Land
 • Pac-Mania
 • Pac-Attack
 • Pac-In-Time
 • Pac-Man Arrangement (Arcade Version)
 • Pac-Man Arrangement (Console Version)
 • Pac-Man Championship Edition
 • Pac-Motos
 • Pac ‘N Roll Remix
 • Pac-Man Battle Royale
 • Pac-Man 256

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.