Retrotimen spiller flipperspill på NES

Og har sett syttitallsklassikeren Picnic med døden.

Denne uken har Retrotimen kost seg med et virtuelt flipperspill for NES. Ikke hvilket som helst flipperspill, heller, men Nintendos eget Pinball-spill som debuterte i Japan allerede i 1984. Her er spillbrettet delt opp i to skjermer, hver med sine egne flippere i bunnen, samt et eget Breakout-inspirert bonusspill.

Hvor spennende det er å spille Pinball i dag får Retrotimen avgjøre. Men det har ganske avansert fysikk til å være så gammelt som det er, og spillbrettet er variert, med fantasifulle utfordringer.

I tillegg til Pinball har Lars spilt Uncharted: Legacy of Thieves Collection, og forteller om denne. Ukens film er Picnic med døden (eller Deliverance på originalspråket), og hvis du får en banjomelodi på hjernen når du hører det navnet er du ikke alene. Banjoduellen er en av to temmelig kjente scener fra filmen; den andre er ikke like artig.

Her kan du høre ukens Retrotimen-episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.