Baldur’s Gate-inspirerte Black Geyser er ferdigutviklet

Rollespillet hadde en vellykket Kickstarter-kampanje i 2018.

Black Geyser: Couriers of Darkness er et rollespill inspirert av Infinity Engine-rollespillene fra litt over 20 år tilbake, med Baldur’s Gate som det mest kjente eksempelet (og også spillet Black Geyser ser ut til å være mest inspirert av).

Et dårlig tegn.
Et dårlig tegn.

Det betyr at det er et tradisjonelt fugleperspektiv-rollespill der du styrer en gjeng helter gjennom store fantasy-miljøer, og kverker fiender via et sanntidsbasert kampsystem som oppfordrer til god bruk av pauseknappen for å gi ordre underveis. Men spillet skal ikke være noen ren klone, da vi blant annet loves at hvor grådige spillfigurene er vil påvirke både dem og verden rundt dem.

Spillet ble folkefinansiert på Kickstarter i 2018, og jeg skrev faktisk om det da. Det har også vært i «early access» en stund, men er altså nå ferdigutviklet. Mottakelsen det har fått ser generelt ut til å være positiv, men det er også noen negative røster som blant annet kritiserer oppdragene for å være noe tynne.

Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.