Retrotimen: Pokémon og Gran Turismo 7

Lyst til å finne ut om Gran Turismo 7 og Pokémon Legends Arceus holder mål? Retrotimen har testet dem.

Verden har som kjent gått til Helvete, så det er bra vi har en podcast som kan gi oss en pause fra voksenlivet. Denne uken har Retrotimen fått besøk av Rasmus, som du sikkert husker fra gamle dager, da han var et fast medlem i podcasten. Han har spilt Grand Turismo 7 på PlayStation 5, og har mye å fortelle.

Merk at anmeldelsen hans ble gjort før den siste tidens kontroverser rundt spillet.

Ellers har Ida og Otto vært på Pokémon-jakt, og tar en prat om Pokémon Legends Arceus. Du får bare trykke på «play» for å finne ut hva de tenker om dette nye Pokémon-spillet, som dukket opp på Switch i januar:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.