The Wheel of Time er ute på GOG

Du har sett TV-serien, men har du spilt spillet?

Robert Jordans romanserie The Wheel of Time har fått mye vind i seilene i det siste, takket være den overraskende gode TV-serien fra Amazon. Men visste du at den også har fått et offisielt spill?

Spillet bruker Unreal-motoren.
Spillet bruker Unreal-motoren. Legend Entertainment kom senere til å lage Unreal 2.

Førstepersons action med magi

PC-spillet The Wheel of Time kom i 1999, og ble skapt av Legend Entertainment. Det er et førstepersons actionspill der du bruker magiske gjenstander (ter’angreal) for å angripe fienden eller aktivere spesialegenskaper, og spillet har over 40 slike.

Handlingen finner sted cirka 150 år før hendelsene i romanene, og leverer en lineær, historiedrevet kampanje der vi spiller magikeren Elayna Sedai (jeg liker hvordan Wikipedia påpeker at hun er en fiktiv karakter, som om folkene i bøkene ikke er det). Robert Jordan ble konsultert under utviklingen, men hendelsene i spillet regnes ikke som en del av universets kanon.

Spillet har også samarbeidsspill og ulike typer flerspiller. The Wheel of Time regnes nok ikke som noen klassiker, men det fikk en god mottakelse da det kom ut. Nå er det altså tilgjengelig på GOG. Utgiveren er Nightdive Entertainment, så det kommer nok til Steam også etter hvert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.