Capcom med ny arkadespillsamling

Capcom Arcade 2nd Stadium byr totalt på 32 arkadespill.

Den japanske utgiveren Capcom har kunngjort en ny samling med arkadespill. Den har fått navnet Capcom Arcade 2nd Stadium, og følger altså i fotsporene til Capcom Arcade Stadium.

SonSon.
SonSon.

Totalt vil det være 32 spill i samlingen, skjønt de eneste som har blitt annonsert er SonSon og Three Wonders. Førstnevnte er gratis, mens sistnevnte er en bonus for de som forhåndsbestiller Capcom Fighting Collection (som forøvrig skal lanseres 24. juni).

Etter alt å dømme vil forretningsmodellen være den samme som i Capcom Arcade Stadium. Der kan du laste ned programvaren gratis, med skytespillet 1943 inkludert, og så må du kjøpe resten av spillene i pakker eller individuelt. Det ser ut som modellen har blitt endret litt siden lanseringen i fjor.

Den nye samlingen kommer til PC, Xbox One, PS4 og Switch, og vil selvsagt også fungere på de nye Xbox- og PlayStation-modellene. Det er kanskje litt rart at Capcom velger å lansere den som et nytt produkt fremfor å legge de nye spillene inn i Capcom Arcade Stadium, men hva vet vel vi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.