Kultklassikeren Glover er tilbake

Plattformspillet fra nittitallet har blitt gjenskapt for moderne PC-er.

Glover er et plattformspill av den tredimensjonale varianten, som gjorde det ganske godt på Nintendo 64 i sin tid. Nå har det funnet veien tilbake til spillmarkedet via retroutgiveren Piko Interactive. En ny PC-versjon er ute på Steam og GOG.

Grafikkoppløsningen er nok litt høyere enn før.
Grafikkoppløsningen er nok litt høyere enn før.

Basert på original kildekode

Den nye versjonen av Glover har blitt gjenskapt fra bunnen av ved hjelp av kildekoden for Nintendo 64-versjonen, og skal ha fått forbedringer for moderne PC-er. Hva disse er sier ikke Piko så mye om, men brukeranmeldelsene er generelt ganske lunkne til PC-versjonen. Blant annet klages det over manglende innstillingsmuligheter.

Uansett byr Glover på 30 fargerike nivåer med plattformhopping og gåter som må løses. Glover er en levende baseballhanske, og har med seg en ball som kan rulles rundt og må brukes til å overkomme de ulike hindringene som dukker opp.

En emulert versjon av PlayStation-versjonen er forøvrig også inkludert i pakken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.