Flere Bethesda-klassikere på Steam

Du kan blant annet laste ned Elder Scrolls-spillene Arena og Daggerfall gratis.

Bethesda har tilsynelatende funnet ut at det å ha en egen distribusjonskanal for spill, komplett med klient og det hele, ikke lenger har så mye for seg (kanskje fordi de nå er en del av Microsoft). I forbindelse med at tjenesten deres legges ned overfører de nå kundenes spillbibliotek til Steam, og det betyr også at Steam må få spillene som ikke var tilgjengelige der tidligere.

I går slapp utgiveren fem slike spill på Steam. Disse er:

Arena, Daggerfall og Enemy Territory er gratis, mens Battlespire og Redguard koster penger. Arena er som kjent det første rollespillet i den nå überpopulære Elder Scrolls-serien, og ble en stor suksess da det kom i 1994, blant annet takket være sin enorme, åpne verden. Oppfølgeren, Daggerfall, tok dette til et nytt nivå, og er fortsatt et av tidenes aller største spill (målt i virtuelt areal).

Battlespire er litt mer lettbeint og fokuserer på grotteutforsking, mens Redguard er et rent actioneventyr. Ingen av disse spillene har like godt rykte som hovedspillene i The Elder Scrolls-serien. Redguard ser også ut til å ha tekniske problemer med moderne maskinvare.

Sist ut av Steam-relanseringene er Wolfenstein: Enemy Territory, som altså er et flerspillerskytespill uten en eneste alv eller nord.

Toppbildet (coveret til Arena) er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.