Interplay har relansert to stridsvognsimulatorer

M1 Tank Platoon og oppfølgeren er nå ute på Steam.

Det er ganske forvirrende å følge med på rettighetene til de gamle spillene fra MicroProse. Ulike spill fra selskapet har blitt relansert av Atari, Ziggurat Interactive, Retroism og nye MicroProse, og nå har jommen Interplay gitt ut et par gamle MicroProse-spill i tillegg.

Du får gjette hvilket av bildene som er fra originalen og hvilket som er fra oppfølgeren.
Du får gjette hvilket av bildene som er fra originalen og hvilket som er fra oppfølgeren.

Vi får overlate rettighetssituasjonen til advokatene, og heller fokusere på spillene. De nye lanseringene ligger på Steam, og er M1 Tank Platoon fra 1989 og M1 Tank Platoon II fra 1999. Begge er stridsvognsimulatorer, men med ti år mellom dem sier det seg selv at det er visse forskjeller hva både grensesnitt og grafikk angår.

Som navnet indikerer får du kontroll over en gruppe med stridsvogner av typen M1 Abrams. Det er fire maskiner i hver gruppe, og hver av dem har fire besetningsmedlemmer med separate oppgaver. Du kan veksle mellom alle besetningsmedlemmene i alle vognene.

Jeg har ingen erfaring med disse spillene selv, men er klar over at de har et rimelig godt rykte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.