Retrotimen: Fullstappet episode

Stoner-komedie, tre Switch-spill og high score-konkurranse på Atari 2600.

Denne uken har Retrotimen tatt en titt på det de mener må være den første stonerkomedien, nemlig Up in Smoke. Filmen, som figurerer komikerduoen Cheech Marin og Tommy Chong, ble ikke supergodt mottatt da den debuterte i 1978, men har siden blitt anerkjent som en kultklassiker.

Kirby, Triangle Strategy og Pokémon

Som vanlig får vi en del spillsnakk denne uken også. Lars har testet det nye Kirby-spillet for Switch, der den glupske spillhelten har tatt steget inn i 3D-verdenen. Ida har spilt det taktiske rollespillet Triangle Strategy, mens Otto har gitt det nyeste Pokémon-spillet en ny sjanse.

I tillegg har gjengen hatt konkurranse i Bump ‘n’ Jump til Atari 2600. Dette er en konversjon av et populært arkadespill, som fikk versjoner for flere plattformer (samt flere kloner, inkludert en jeg nylig var innom selv). Hvem som endte opp med toppscore finner du ut i episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.