Historiske mysterier i nytt eventyrspill

Crowns and Pawns er et pek-og-klikk-eventyr i klassisk stil.

Crowns and Pawns er et pek-og-klikk-eventyr inspirert av spill som Broken Sword, Still Life, Syberia og Monkey Island, og spesielt grafikkstilen får meg til å tenke tilbake på eventyrspillene fra tidlig på totusentallet, da det var vanlig å kombinere tredimensjonale figurer med todimensjonale kulisser.

Skummelt!
Skummelt!

Mystikk i Litauen

Spillet følger amerikanske Milda, som overraskende arver huset til bestefaren sin i Litauen. Når hun ankommer Europa blir hun imidlertid truet av en fremmed mann, som krever at hun gir fra seg arven. Når hun prøver å finne ut av hvorfor blir hun gradvis trukket inn i et eldgammelt mysterium som tar henne på en reise over hele Europa.

Vi loves rikelig med puslenøtter som må løses, samt en actionfylt handling som involverer ekte historiske hendelser og research. I tillegg til de klassiske eventyrspillelementene skal spillet by på flere valg, der det du bestemmer deg for vil være med å forme handlingen videre.

Crowns and Pawns ble sluppet sent i forrige uke, og har fått en positiv mottakelse på Steam (det er også ute på GOG, men har bare fått én brukeranmeldelse der). Det virker ganske sjarmerende, syntes jeg. Ta en titt på traileren:

En kommentar om “Historiske mysterier i nytt eventyrspill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.