Dead Space-nyversjonen skal slippes i januar

Utviklerne har vist grøsseren frem i en omfattende videopresentasjon.

Sci-fi-grøsseren Dead Space var et av spillene som kom ut i kjølvannet av at Electronic Arts fant ut at de ville satse mer på kvalitet og originale spillsettinger (et annet var Mirror’s Edge), etter noen kjedelige år preget av Need for Speed, Medal of Honor og en haug av lisensbaserte spill. Det ble ikke nødvendigvis den storsuksessen de hadde håpet på, men har i årenes løp fått et godt rykte.

Grunnen til at det har fått et godt rykte er enkelt og greit at det er et knallspill, med heftig stemning, solide spillmekanismer og mer variasjon enn en skulle tro basert på det faktum at en stor del av spillet foregår ombord på et romskip.

Gjensyn i januar

Om du ikke har spilt Dead Space enda, eller kunne tenke deg et gjensyn med uhyggen, kan du glede deg til januar. Da skal nemlig nyversjonen av Dead Space lanseres. Spillet skal allerede være fullt spillbart, noe som lover godt for det ferdige prosjektet.

I en videopresentasjon publisert denne uken får du et innblikk i hvordan utviklerne i EA Motive har gått frem for å gjenskape Dead Space-opplevelsen for nye plattformer. Om du kun er interessert i å se selve spillet (hele videoen er på godt over én time) kan du hoppe frem litt over én time:

Nyversjonen slippes til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og kjører på Frostbite-motoren. Grunnen til at det er EA Motive som står bak utviklingen er at Electronic Arts la ned originalskaperne Visceral Games i 2017. EA er EA, tross alt.

En kommentar om “Dead Space-nyversjonen skal slippes i januar”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.