Var det noen som sa Flat Out?

Bilspillet Trail Out er åpenbart inspirert av den finske legenden.

De første spillene i Flat Out-serien leverte heftig bilkjøring med omfattende skademodellering både for bilene og banene, og ble svært populære. Dessverre endte serien opp hos utgiveren, som ikke gjorde noen spesielt god jobb med senere Flat Out-spill. Utvikleren, finske Bugbear, hadde på sin side (og etter mye om og men) suksess med den åndelige oppfølgeren Wreckfest.

Du ser hvorfor jeg tenker Flat Out, ikke sant?
Du ser hvorfor jeg tenker Flat Out, ikke sant?

Wreckfest er et glimrende spill, men det er sin egen greie, og ikke nødvendigvis Flat Out 3 med et annet navn. Derfor er det nok flere Flat Out-tilhengere som kunne tenke seg noe som legger seg litt tettere opp mot de gamle spillene. Det kan det tenkes de får med Trail Out, et nytt bilspill som etter planen skal få en demo mot slutten av måneden, og full lansering om ikke så veldig lenge.

Trail Out ser ut til å levere actionfylt racing med massevis av krasjing og ting som går i tusen knas, pluss bilførere som i Flat Out-stil ikke har ordentlig sikkerhetsseler på. I tillegg til racing får vi spilltyper som «destruction derby» og stunts. Trail Out kommer til PC og Switch i år, og mobile plattformer neste år.

Mer informasjon kan du finne på spillets Steam-side, men her er en trailer:

En kommentar om “Var det noen som sa Flat Out?”

  1. Heftig! Om dette blander need for speed, flat out, destruction derby og bur out (som det ser litt ut til), kombinert med litt av kjørefølelsen til Gran Turismo… da altså da… mangler litt ord O_O

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.