Årets Retromesse har fått dato

Frister det med en tur til Sandefjord i august?

Pandemien satte en stopper for Retromessa i fjor og forfjor, men i år er den tilbake i tradisjonell form. Nå er det klart at messa vil finne sted lørdag 20. august og søndag 21. august, og som vanlig er det i Runarhallen i Sandefjord det hele foregår.

Klassiker (både maskinen og spillet).
Du kan spille klassiske spill på klassiske plattformer.

Spill og annen nostalgi

Retromessa har kanskje mistet ordet «spill» fra navnet sitt i senere tid, men det er nok fortsatt favoritthobbyen vår som står i fokus, med en rekke spillbare retrospill fra 70-tallet og frem til i dag og en utstilling av gamle datamaskiner og konsoller. Ellers byr den på celebre gjester fra inn- og utland (der noen vil holde foredrag i auditoriet), og et stort retromarked med spill og andre greier.

Gjengen bak messa har ikke sagt noe om programmet så langt, så det gjenstår jo å se hva slags attraksjoner den får i år. Men jeg antar mine inntrykk fra 2018-messa fortsatt kan gi en viss idé om hva du har i vente om du skulle ta turen.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon, samt billettkjøp og slikt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.