Du bør spille Chrono Trigger

Podcasten Spæll har tatt for seg den japanske klassikeren, og her blir det mye skryt.

I dag er det japanske rollespillet Chrono Trigger fra 1995 en kjent og kjær klassiker, men spurte du en typisk norsk SNES-eier om spillet på nittitallet er sjansene store for at du bare ville få et forvirret blikk tilbake. På tross av at spillet var en bestselger i Japan kom det faktisk ikke til Europa før med DS-lanseringen i 2009 (mens SNES-versjonen ble sluppet for Virtual Console i 2011).

Chrono Trigger.
Chrono Trigger.

Likevel er det mange her til lands som i årenes løp har latt seg begeistre av denne klassikeren, og noen av dem får du høre i ukens episode av podcasten Spæll. Adrian har nemlig fått med seg Karl Martin Hogsnes fra Level Up Norge og Erling Rostvåg fra Spillmatic for å ta et skikkelig dypdykk i det kritikerroste spillet.

Dermed er det bare å benke seg (eller ta på seg joggeskoene om du er den typen) for to timer med skryt. Forrige gang et spill fikk 100 av 100 poeng av Spæll var da de tok en titt på Zelda: A Link to the Past i sin første episode, for tre og et halvt år siden.

Klarer Chrono Trigger det samme? Her finner du svaret:

Bildene er hentet fra Mobygames.

En kommentar om “Du bør spille Chrono Trigger”

  1. Foretrekker Chrono Cross, men steam versjonen er ganske bra port av Chrono Trigger. Kanskje beste versjonen så langt utifra hvor rask den reagerer, mens på Super Nintendo var det litt forsinkelse.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.