Nye eventyr(spill) fra MicroProse

Utgiveren har signert et Cyberpunk-eventyr og et Myst-aktig gåteeventyr, pluss flere spill.

Jeg har aldri helt klart å forelske meg helt i undersjangeren som legendariske Myst skapte på nittitallet, og jeg skal innrømme at jeg en gang i tiden var ganske lei av at så godt som alt av nye eventyrspill valgte å følge Mysts fotspor. Men det var den gangen, og nå er jeg bare glad for variasjon.

Neyyah.
Neyyah.

Småpene Neyyah er et nytt eventyrspill i Myst-stil, der du må utforske vakre omgivelser fulle av maskinerier som må lures til liv ved hjelp av logiske nøtter. Spillet bruker førstepersons synsvinkel, men som i inspirasjonskilden er grafikken forhåndsrendret, og du hopper fra sted til sted mens du prøver å finne ut av mysteriene.

Nå har Neyyah blitt signert av MicroProse. De har ikke gitt noen lanseringsdato for spillet, men sier det kommer snart.

Cyberpunk-eventyr

Let Bions Be Bygones.
Let Bions Be Bygones.

Neyyah er imidlertid ikke det eneste eventyrspillet de har signert. Det andre er et cyberpunk-spill som heter Let Bions Be Bygones. Spillet er et film noir-inspirert detektivspill med lekker pikselgrafikk, og blant punktene på skrytelisten finner vi stor frihet til å utforske mysteriene som du vil (og også ta konsekvensene av valgene dine).

Også dette spillet har «snart» som lanseringsdato. I tillegg til de to eventyrspillene har MicroProse signert hackerspillet Drop, et merkelig rollespill som heter Crossover: Roll for Initiative og et retroinspirert fotballspill som heter Tiny Football. Alle ser for så vidt ganske interessante ut.

Trailer for Neyyah:

Og en trailer for Let Bions Be Bygones:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.