Blackwell-skapernes neste spill er avduket

Old Skies byr på tidsreiser og gåter i fleng.

Wadjet Eye Games har det med å lage gode eventyrspill, så forventningene er naturlig nok høye til deres neste prosjekt (og første nye spill siden Unavowed dukket opp i 2018). Spillet heter Old Skies, og følger Fia Quinn, som er en agent i tidsreisebyrået ChronoZen.

Moro i fortiden

Høres jo litt kjipt ut.
Høres jo litt kjipt ut.

Quinns jobb er enkelt og greit å følge nøye med på ChronoZens kunder. Syv rikinger har betalt gode penger for å besøke fortiden, og Quinn må passe på at de er fornøyde med opplevelsen. I tillegg er det jo viktig at de følger reglene, for ting har det jo gjerne med å gå litt galt om folk surrer for mye med historien. Det hele finner sted i syv distinkte historiske tidspunkter, fra forbudstiden i USA til morgenen den 11. september 2001.

Spillet skal skilte med rikelig med gåter som må løses, inkludert flere som involverer ulike tidsperioder (kanskje vi til og med må lage eddik?). Uvanlig nok er det fint mulig å dø i dette spillet, men siden du er en tidsreisende har du også uendelig med forsøk.

Som vanlig med Wadjet Eye Games er grafikken håndtegnet, men i HD-oppløsning denne gangen. Det betyr tre ganger flere piksler på skjermen enn i Unavowed. Lydsporet er det Thomas Regin som står for. Old Skies slippes snart for PC, og her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.