Retrotimen tester Nintendo Switch Sports

Gjengen har også hatt konkurranse i F-Zero for SNES, og sett den veldig kjente filmen Danger: Diabolik.

«En ny episode av Retrotimen er ute.» Det var det jeg skulle ha sagt forrige fredag, da den faktisk kom. Men okay, bedre sent enn aldri. Hvis du ikke fikk den med deg på egenhånd, er det jo greit at du følger med på Norges minst punktlige spillnettsted slik at du kan få den med deg nå.

Episoden er uansett full av innhold. Retrotrioen har ofret blod, svette og tårer (eller, forhåpentligvis ikke så mye blod og tårer) for å gi dere sine inntrykk fra Nintendo Switch Sports, Nintendos åndelige oppfølger til Wii Sports og Wii Sports Resort. Spillet har seks sportsbaserte minispill (tre fra «forgjengerne» og tre nye), og spørsmålet er om denne typen sportsspill fortsatt holder koken.

Klassikerne er også representert, med «high score»-jakt fra legendariske F-Zero. Og til sist har Retrotimen sjekket en italiensk film fra 1968. Og nei, det er ikke Flatfoot, men Danger: Diabolik. Hvis du har hørt om den er du mer bevandret i italiensk filmhistorie enn meg (men jeg har hørt om Diabolik-karakteren, som har dukket opp i en hel rekke spill).

Her er episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.