Retrotimen: Dig Dug og Spinal Tap

I Namco-klassikeren Dig Dug må du drepe søte monstre med sykkelpumpe.

Ukens episode av podcasten Retrotimen tar oss med tilbake til begynnelsen av åttitallet. Ikke bare har gjengen sett This is Spinal Tap fra 1984 (en «mockumentary» om et fiktivt, britisk heavy metal-band), men de har også spilt Namco-klassikeren Dig Dug.

Jeg har skrevet et stort tilbakeblikk på Dig Dug, som er en av mine favoritter fra den tidlige arkadeeraen, så jeg viser til den hvis du vil ha en innføring før episoden. Men kort sagt er det et spill der du må kverke skadedyr ved å grave deg gjennom bakken og enten pumpe dem opp til de sprenger med sykkelpumpen din, eller få tunge steiner til å knuse dem.

Det hele er, som beskrivelsen sikkert røper, veldig søtt og koselig. Her kan du finne ut om ukens Retrotimen også er veldig søt og koselig:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.