Årets beste gartnerispill kommer til Switch

Strange Horticulture er fortryllende og underfundig.

Tidlig i år dukket Strange Horticulture opp på PC, og for meg representerer det fortsatt et av de koseligste spillene jeg har spilt i år (hvis «koselig» er et ord man kan bruke om et spill med Cthulhu-vibber). Den 28. juli dukker spillet opp på Switch, så dermed er det bare å hive det på ønskelista om du ikke har anledning eller lyst til å leke gartneriinnehaver på PC.

Swittch-versjonen av Strange Horticulture.
Swittch-versjonen av Strange Horticulture.

Strange Horticulture er et litt vrient spill å beskrive med få ord, så jeg er fristet til å la inntrykkene mine fra PC-versjonen gjøre jobben. Men kort sagt er du altså innehaveren av et gartneri i en mystisk del av verden der det finnes vandrende sopper og blomster som skriker.

Kundene dine vil ha stadig mer eksotiske greier, men før du kan selge en plante må du identifisere den – noe som resulterer i overraskende mye detektivarbeid. Men spillet har også rikelig med andre mysterier som må løses, stort sett på det stadig mer velfylte skrivebordet ditt.

Forresten: Utgiver Iceberg Interactive har akkurat sluppet et annet godt mottatt PC-spill på Switch. Det heter Ambition: A Minuet in Power, og tar deg tilbake til revolusjonstidens Frankrike der du må prøve å klatre i samfunnsstigen uten å miste hodet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.