Kalde grøss med retrografikk

Mothmen 1966 er et nylansert eventyrspill med en distinkt visuell stil.

Leonidene er en meteorsverm som finner sted hver november, men i 1966 var den spesielt mektig. Hvis vi skal tro på spillet Mothmen 1966 var det ikke bare meteorer som traff jordkloden det året, men også noe annet (skrevet i kursiv for å understreke at det er uhyggelig).

Sikkert ikke noe farlig.
Sikkert ikke noe farlig.

Skrekk på sekstitallet

Mothmen 1966 er et eventyrspill der du følger en gruppe mennesker som havner i en kamp for å overleve når gufne romvesener begynner å skape trøbbel på den amerikanske landsbygda. Du er med å styre skjebnen deres gjennom dine valg, og må i tillegg løse gåter og andre utfordringer for å holde dem i live.

Presentasjonen er åpenbart inspirert av fordums klassikere; spillet bruker lav oppløsning og en svært begrenset fargepallett, men som du sikkert ser av bildene (eller teaseren under) ser det hele ganske stemningsfullt ut.

Spillet er det første av en trilogi som kalles Pixel Pulps, og som er et samarbeidsprosjekt mellom forfatteren Nico Saraintaris og kunstneren Fernando Martinez Ruppel. Den neste episoden har allerede fått en demo. Mothmen 1966 er ute på PC og de tre store konsollene, og ser ut til å ha fått en god mottakelse så langt. Teaseren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.