Stemmen til Duke Nukem kommer til Norge

Jon St. John er en av gjestene på Retromessa, som går av stabelen denne helgen.

Om få dager går startskuddet for årets Retromesse i Runarhallen i Sandefjord. Som vanlig har arrangøren invitert flere spennende gjester, og det kanskje største trekkplasteret er amerikanske Jon St. John. Han er nemlig mannen som har gitt Duke Nukem sin ikoniske stemme.

Et par av disse veteranene, fra legendariske Rare, kommer også på besøk.
Et par av disse veteranene, fra legendariske Rare, kommer også på besøk.

St. John kommer til å være tilgjengelig både lørdag 20. august og søndag 21. august, og vil både svare på spørsmål og tilby signaturer. Messesjef Jan Olav Hegvik forteller:

– Han spurte faktisk om han kunne få mere tid i auditoriumet enn vi hadde satt opp. Han hadde nemlig forberedt et slags foredrag. Det er sjelden gjestene våre er så engasjerte. Han spurte også om jeg kunne sende han noen fraser på norsk, og gjerne fraser fra Duke Nukem. Noen dager etter fikk jeg en video tilbake hvor han annonserer at han kommer på norsk, da må jeg innrømme at jeg flirte ganske høyt. Heldigvis fikk vi lov å legge den på Facebook så andre får se den også.

Du kan ta en titt på arrangementets nettsted for å finne ut hvem andre som kommer for å kaste glans over messa.

Retromessa skilter ellers med en rekke spillbare retrospill fra 70-tallet og frem til i dag, og en utstilling av gamle datamaskiner og konsoller. Ellers byr den på celebre gjester fra inn- og utland (der noen vil holde foredrag i auditoriet), og et stort retromarked med spill og andre greier.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.