Stemningsrapport fra Retromessa

Gutta i Spæll har sjekket stemningen i Sandefjord.

Retromessa gikk av stabelen denne helgen, og Adrian og Håkon har tatt turen fra henholdsvis Tromsø og Kristiansand for å treffes (ikke helt) på midten, i Sandefjord. I dette nerdeparadiset har de også truffet en hel haug andre, og slikt blir det podcast av.

Adrian, en stormtrooper og Håkon.
Adrian, en stormtrooper og Håkon.

Intervjuer i fleng

I ukens episode av podcaten får vi høre intervjuer med flere av folkene bak arrangementet, folk som hadde stands der, samt flere besøkende. Dermed kan de av oss som ikke fikk muligheten til å ta turen denne gangen ergre oss over hva vi gikk glipp av, mens de som reiste kan mimre litt over helgen og glede seg til neste gang.

Som vanlig hadde Retromessa en rekke kjente gjester i tillegg til Adrian og Håkon. Blant annet kom Jon St. John, mest kjent som stemmen til Duke Nukem. Det er han du ser i toppbildet.

Her kan du høre podcasten:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.