Zachtronics slipper sitt siste spill neste uke

Zachtronics Solitaire Collection blir en samling kabalspill.

Den amerikanske indie-utvikleren Zachtronics Industries stenger de virtuelle dørene i disse dager. Studioet, som har stått for glimrende hjernetrimmere som SpaceChem, Infinifactory, Opus Magnum og Shenzhen I/O har ikke økonomisk trøbbel; de har i stedet funnet ut at de skal gå hver til sitt. Så forhåpentlgigvis betyr ikke nedleggelsen at vi aldri får høre fra disse spillskaperne mer.

Nylig lanserte de Last Call BBS, det siste «store» spillet de hadde under utvikling. Men det ble ikke et helt siste farvel med studioet, for neste uke kommer de til å lansere The Zachtronics Solitaire Collection, en samling kabalspill de har oppfunnet selv.

Tilhengere av Zachtronics har helt sikkert fått med seg at de har gjort det til en vane å inkludere et nytt kabalspill i de store utgivelsene sine, og denne samlingen inneholder altså alle disse (nå med 4K-grafikk). I tillegg har den et helt nytt spill, basert på tarotkort, som de selv mener er favoritten av alle kabalspillene de har laget.

Spillet kommer til Steam, men har ikke fått noen side der enda. Traileren kan du uansett titte på:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.