Cannon Dancer kommer til moderne konsoller

Den åndelige oppfølgeren til Strider er også kjent som Osman.

Inin Games har kunngjort at de vil lansere Cannon Dancer på Switch, PlayStation og Xbox i løpet av første kvartal 2023. Dette arkadespillet fra 1996 var kjent som Osman i USA, og var en åndelig oppfølger til Strider, utviklet av mange av de samme utviklerne (inkludert Kouichi Yotsui, som ledet arbeidet på begge spillene).

Mye action.
Mye action.

Fremtidsaction

Spillet er et sideskrollende actionspill satt til et arabisk landområde i en dystopisk fremtid der verden er samlet under én regjering. Men nå har en mystisk trussel dukket opp, og du spiller en leiesoldat som ikke bare må krige mot denne, men også regjeringen. Handlingen er visst ganske komplisert, men poenget er at det blir mye kverking av fiender.

Både Kouichi Yotsui og kunsnter Takashi Kogure er med på laget når spillet nå relanseres. Den skilter blant annet med spolefunksjon og muligheten til å lagre og laste inn igjen spillet underveis.

Spillet blir tilgjengelig både via digital distribusjon og som fysisk samlerutgave. Sistnevnte er det Strictly Limited Games som gir ut. For et inntrykk av hva du har i vente kan du ta en titt på denne mildt sagt innholdsrike traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.