Disney-spillet Gargoyles pusses opp

Gargoyles kom til Mega Drive i 1995, nå slippes en ny versjon for PC og konsoll.

Disney (og datterselskapet Marvel) hadde en greie denne helgen, der de kom med diverse nyheter og oppdateringer rundt spillsatsningen sin. En av nyhetene var at de planlegger å lansere Mega Drive-spillet Gargoyles i ny versjon.

Ikke så mye info

Noen detaljer hadde de ikke anledning til å gi, men de fortalte at Gargoyles Remastered kommer til PC og konsoll med oppgradert grafikk og fornyet kontrollsystem. Det er Empty Clip Studios som står for den nye versjonen – de har tidligere stått for retroutgivelser som NHL ’94 Rewind.

Gargoyles er basert på tegnefilmserien ved samme navn, som gikk på nittitallet. Her må en gjeng gargoyler kjempe mot banditter og andre slamper i New York, og spillet er et sideskrollende plattformspill der du styrer heltenes leder, Goliath, på reise i tid og rom. Han må kjempe mot alt fra vikinger til roboter for å redde verden.

Jeg kan ikke si jeg kjenner til originalspillet, men har fått med meg at det fikk en rimelig god mottakelse da det opprinnelig kom. Her kan du se hele showet, som også gir oss et lite glimt av Return to Monkey Island:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.