Legendariske Radiant Silvergun er ute på Switch

Romskytespillet fra Treasure regnes som en kultklassiker.

Radiant Silvergun er et vertikalskrollende romskytespill fra japanske Treasure, som først ble sluppet i arkadehallene i 1998 før det dukket opp på Sega Saturn senere samme år. Det regnes ofte som et av sjangerens aller beste spill, og skilter blant annet med stor frihet til å spille på forskjellige måter avhengig av hvilke våpen du bruker, samt et dypt poengsystem som øker gjenspillingsverdien.

Mye action.
Mye action.

Tilgjengelig for nye spillere

Nå har spillet blitt relansert på Switch. Det er ikke så mange detaljer om hva som er nytt med Switch-versjonen, men den ser ut til å ha fått noe oppskalert grafikk samt nettbaserte poengtavler for økt konkurranse. Dessuten snakkes det om en spillmodus der man kan spille med reglene fra en annen Treasure-klassiker, Ikaruga.

Spillet ble lansert for et par dager siden, og forsvant merkelig nok veldig raskt fra den amerikanske versjonen av eShop. Så vidt jeg kan se er det fortsatt tilgjengelig i Europa. Her er en japansk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.