Sins of a Solar Empire får oppfølger

Det kritikerroste romstrategispillet vender tilbake.

Romstrategispillet Sins of a Solar Empire begynner å bli noen år nå, faktisk er det såpass gammelt at det først var da jeg startet å skrive denne artikkelen at jeg kom på at jeg anmeldte det for Gamer.no da det var nytt. Men det er fortsatt veldig populært, blant annet fordi det har fått en hel del ekspansjoner i årenes løp.

Krig i verdensrommet

Nå er en oppfølger på vei. Den ble avslørt i en stor sniktitt på nettstedet til PC Gamer, og det er også en produktside for spillet på Epic Games Store (noe som i mangel av tilsvarende Steam-side dessverre indikerer at det kommer til å følge i Galactic Civilization IV sine fotspor og være eksklusivt for den butikken).

Som sin forgjenger er Sins of a Solar Empire II et sanntidsbasert romstrategispill med elementer av imperiebygging. Det ser ut som imperiebyggingen blir en viktigere komponent denne gangen, men du må fortsatt belage deg på å lede slagskipene dine i kamp.

Spillet har ikke fått noen slippdato, men når det lanseres blir det i en form for «early access». Utviklerne regner at de vil bruke mellom ett og halvannet år på å fullføre spillet, etter tidliglanseringen. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.