Nytt gjensyn med blodige Rise of the Triad

Rise of the Triad: Ludicrous Edition har blant annet en helt ny «episode»

I 2020 kunngjorde 3D Realms en nyversjon av det klassiske førstepersonsskytespillet Rise of the Triad, men noe må ha skjedd bak kulissene, for Rise of the Triad: Remastered kom aldri ut. Tidligere i år overtok Apogee Entertainment (i dag et annet selskap) rettighetene, og nå har de kunngjort Rise of the Triad: Ludicrous Edition.

Splat!
Splat!

Mange nyheter

Nyutgaven kjører på KEX-motoren til Nightdive Studios, som også brukes av for eksempel Blood Fresh Supply, og skilter med støtte for 4K-oppløsning, høyere bildeoppdateringsfrekvenser, skylagring, «achievements» og andre slike trivelige oppgraderinger, pluss et forbedret grensesnitt som skal gjøre spillet greiere å forholde seg til.

Vi loves også tilgang på innhold som egentlig skulle vært med i originalspillet, men som ble kuttet før lansering, samt en helt ny «episode» med mer action og en ny handling. Du kan også velge om du vil bruke lydsporet fra originalen eller det som ble laget for den forrige nyutgaven, som kom i 2013. Et nytt redigeringsverktøy er også inkludert, så du kan lage dine egne kart.

Ellers ser det hele veldig trofast ut, noe traileren også viser. Rise of the Triad er altså et overraskende blodig førstepersons skytespill som minner mye om Doom, men som har en del ekstra elementer slik som feller og trampoliner, fantasifulle våpen og fem spillbare figurer. Podcasten cd SPILL har en god episode om spillet, om du vil vite mer.

Spillet kommer «SNART», for PlayStation, Xbox, Switch og PC, og her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.