Suidoken I og II får nyutgaver

JRPG-spillene kommer tilbake i oppusset form.

Hvis du følger med på spillnyheter har du sikkert fått dette med deg allerede, men vi må nesten også ha en liten sak om kunngjøringen av at Suidoken I og II får nyutgaver. De skal selges i én pakke, som heter Suidoken I & II HD Remaster (med undertittelen Gate Rune and Dunan Unification Wars), og kommer til PS4, Xbox One, Switch og PC i 2023.

Stjerneskudd!
Stjerneskudd!

Suidoken-spillene er japanske rollespill som opprinnelig kom på PlayStation og andre systemer, og er løst basert på den tradisjonelle kinesiske romanen Fortellinger fra myrlandet (kjent som Water Margin på engelsk og Suidoken på japansk). Originalspillene har et godt rykte, men jeg skal innrømme at jeg ikke er kjent med dem.

De oppdaterte utgavene kommer med bakgrunner tegnet i HD, ekstra grafikk- og lydeffekter, autolagrefunksjon og muligheten til å spole fremover i slagene (antakeligvis nyttig hvis du møter lette fiender og bare vil bli ferdig med kampen). Figurene ser ikke ut til å ha blitt oppdatert, HD-versjonene ser ut til å få en litt rar visuell stil. Men du kan jo dømme selv:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.